Kontoret ligger på Prästgårdsgatan i Örgryte/Göteborg. Där sitter det fyra anställda vars uppdrag det är att göra uppdragsgivarens assistans så välfungerande som möjligt, helst utan byråkrati. Nedan kan du läsa hur de anställda beskriver varandra.

Lisen beskriver Gabor Varga

Gabor

Gabor är våran chef. Han har funnits med så länge i assistansen att han nästan måste räknas till ett inventarium i assistans historien. Gabor lyssnar alltid på oss andra innan han fattar beslut. Han räknar med våra synpunkter eftersom vi ofta pratar med er uppdragsgivare. Det känns bra. Gabor är också en riktig nattsuddare. Ibland får vi mail som han skickat till oss mitt i natten. Men sen dyker han ändå upp på morgonen. Vi har funderat på om det är en sån där ”VD-gen” han har som håller honom uppe.

Gabor beskriver Carina Johansson

Carina har jobbat för mig ända sedan 1996. Och vi har fortfarande inte ledsnat på varandra! Carina håller i ekonomin här på företaget. Hon ser till att Försäkringskassan och kommunen betalar vad de ska. Gör de inte det tycker jag lite synd om dem för då ringer hon och ger sig inte förrän hon har rätt ut vad som är fel och sett till att pengarna kommer in. Innan Carina började på företaget arbetade hon som personlig assistent, anställd av Larga. Det var då vi upptäckte hennes talanger. Det man ska passa sig för är att ge henne sur produkter. Och det är bäst att man vet vad det är, annars kan det gå illa. Vad det är? Jo, fil, crème fraiche och yoghurt bland annat. Sura mejeriprodukter helt enkelt.

Carina beskriver Anna Berntsson

Anna

Anna är den av oss som är sist anställd. Hon arbetade också som personlig assistent tidigare. I hela tio år! Hon var både assistent och arbetsledare. Anna håller bland annat i Dokumentation och ser till att skriva och följa upp genomförandeplanerna så att assistansen blir precis som våra uppdragsgivare har tänkt sig. Anna är väldigt lång. Och det är bra det. Det har hon nytta av när hon ägnar sig åt sin karriär utanför Larga och assistansen. Anna spelar nämligen handboll för Alingsås. Heja Alingsås! Hennes stora last i livet är Cola Zero. Vi retar henne ständigt men hon lyssnar inte på det örat.

Gabor beskriver Frida Schlyter

Frida, är den av oss som är anställd sist. Hon började på kontoret den 1/6 2018 som vikarie för då föräldralediga Anna. Redan 2001 arbetade hon som assistent hos larga en kortare tid. Frida arbetar bland annat med utbildningar och rekrytering.
Frida pratar gärna och ibland alldeles för fort-då måste man säga till! Hon är ett yrväder som gärna skämmer bort sina kollegor med nyttigheter och slår ett slag för god hälsa. Fysisk träning av alla de slag är en del av vardagen. Frida är tekniskt lagd och älskar ordning och reda. Post it lappar & anteckningsblock för att komma ihåg är väldigt bra uppfinningar. Hon har före sin tid på Larga arbetat sedan 1998 i olika verksamheter inom LSS.